Η σχολική χρονιά ξεκίνησε, οι εγγραφές συνεχίζονται κι εμείς προτείνουμε... ΕΝΑ ΔΩΡΟ για τις ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!
Οσες μανούλες φέρνεται τα παιδια σας σε κάποιο τμήμα (και όχι μόνο), μπορείτε την ίδια ώρα να γυμναστείτε με τα καλύτερα προγράμματα γυμναστικής ZUMBA και PILATES ΜΟΝΟ ΜΕ 20ευρώ/μήνα. Γιατί αγαπάμε και φροντίζουμε το σώμα μας!!!

 

 

Νέα τήματα SALSA, BACHATA, KIZOMBA, LADY STYLING, MAMBO on 2, ξεκινάνε την Πέμπτη 08 Οκτωβρίου στις 20:00 στη σχολή μας

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!
Μια εναλλακτική πρόταση χαλάρωσης, διασκέδασης, δημιουργικότητας για μικρούς και μεγάλους!!
Το θεατρικό παιχνίδι, μας δίνει ευχαρίστηση μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο!! Δανείζεται από το θέατρο πολλά στοιχεία και τεχνικές όπως το παιχνίδι ρόλων, τον αυτοσχεδιασμό, την παντομίμα, την δραματοποίηση όμως διαφέρει απ’ αυτό κυρίως στο ότι ο στόχος του δεν είναι σε καμία περίπτωση να οδηγήσει στην παράσταση. Σημασία δεν έχει το τελικό αποτέλεσμα αλλά η δημιουργική διαδικασία μέσα απ' αυτό!!
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο της σχολής 2810315003

Τα τμήματα αυτά έχουν στόχο να μυήσουν το παιδί στον κόσμο της μουσικής και του χορού, βασισμένα στα ποιο αναγνωρισμένα συστήματα μουσικής εκπαίδευσης για παιδιά (Orff, Dalcroze) Μέσα από παιχνίδι που αποσκοπει στην καλλιέργεια της ακοής, με την εκμάθηση ρυθμών (χρήση κρουστών οργάνων) και την ανάπτυξη της εκφραστικότητας του σώματος (αυτοσχεδιασμός), το παιδί αβίαστα αναπτήσσεται μουσικά και κινητικά.

  • ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε σύστημα CARL ORFF - SCHULWERK για παιδιά προσχολικής ηλικίας (4-6 χρονών)
    • ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (6-12 χρονών)
  • ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε σύστημα EMILE JACQUE DALCROZE για παιδιά από 2-5 χρονώ
    • ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (6-12 χρονών)
  • ΒΡΕΦΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (1-3 ετών)

Καινούρια σεζόν άρχισε και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε παλιούς αλλα και νέους μαθητές στη σχολή μας για ατέλειωτες ώρες Latin, Ballroom, Hip Hop, Oriental, Zumba, Tribal Fusion, Masala Bhangra, Argentine Tango, Λαϊκά, Κρητικά, Μουσικοκινητική Αγωγή, Βρεφική Αγωγή, Θεατρικό Παιχνίδι, Χορό για άτομα με κινητικά προβλήματα

Εγγραφές καθημερινά 10:00 - 13:00 και 16:00-21:00 και  Σάββατο 11:00 - 15:00.

Και για το μήνα Σεπτέμβρη η εγγραφή δώρο.

Σας περιμένουμε όλους με πολύ κέφι για πολύ πολύ χορό.

Διοργάνωση σεμιναρίων για αρχάριους και προχωρημένους μαθητές σε όλα τα είδη  χορών. Επίσης οι μαθητές της σχολής έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν  τα σεμινάρια υψηλού επιπέδου  που διοργανώνει  το Ε.Σ.Χ.Ε. με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο.